Campionat de Lliga Cadet Div. Preferent Grup. 4
Estadi Mpal. de Figueres (On és)
Ds,  26/2/2011  10:00:00
Crònica
Es queden a mig camí
Empat del cadet A unionista contra el segon classificat de la taula, el Premià (1-1). L'encontre va començar amb superioritat visitant en el joc. El Premià, molt més ben posat al terreny de joc, va ser el dominador en els minuts inicials, tot i que no va gaudir d'excessives jugades de perill. A l'equador del primer temps, la Unió va reajustar les seves línies i va començar a mostrar una millora, coincidint amb un major control del partit. Sense gols en els primers quaranta minuts, a la represa el Figueres va introduir alguns canvis, que van donar molta vida a l'equip blanc-i-blau. Així, Miquel Cantenys obriria el marcador poc després de l'inici de la segona part (50'). El Premià es va veure desbordat en aquesta fase de l'enfrontament, i el mateix Cantenys tindria l'ocasió de sentenciar (60'), però el seu tir, després d'haver driblat el porter, es va estavellar al lateral de la xarxa. Els de Joan Mallart van seguir atacant, tot i que fent més ús dels contracops, mentre que els maresmencs, conscients que el temps se'ls esgotava, hi van posar més empenta, però sense massa joc. Amb més força que una altra cosa, el Premià va recollir el seu premi (70') quan Teruel va executar molt bé un tir lliure directe, establint l'1-1 que seria definitiu.

UE Figueres: Marc Camps, Marc Alegrí, Joan Pujol, David Costa, Jaume Carreras (Miguel Martín, 40'), Ba Camara (Enrico Salazar, 40'), Miquel Cantenys, Julià Genovés (Ebrima Jawo, 73'), Pedro Espinosa, Àlex Capel i Xavi Serra (Marc Puigmal, 40').

CE Premià: Eric Torres, Saul Lara, Esteve Mansió, Oriol Melchor, Eric Pujol, Paulí Teruel, Albert Espada, Martín Muslera, Eduard Castro, Marc Ferrer i Genís Rabost. També van jugar: Joan Domènech, Izar Anes, Roger Martínez, Alfha Barry, Pau Varela i Álvaro Yusto.

Àrbitre: Daniel Pozo Valeros. Va amonestar Jaume Carreras, Enrico Salazar, Miquel Cantenys, Julià Genovés i Pedro Espinosa, de la Unió, i Eric Pujol, Martín Muslera, Marc Ferrer i Alfha Barry, del Premià.